Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Jövő pénteken dönt az MSZP arról, kit indít Pécsen

MTI
2006.07.14. 12:52
Az MSZP pécsi küldöttértekezlete jövő hét pénteken összeül és végleges döntést hoz arról, kit jelöl Pécs polgármesterének az őszi önkormányzati választásokra. Az MSZP polgármesterjelöltje jelenleg a júniusban autóbalesetet szenvedett és kórházban fekvő Toller László. Ha addig olyan végleges információkat kapunk, hogy a politikus felgyógyulása és rehabilitációja hosszabb időt vesz igénybe, az értekezleten más álláspontot kell kialakítanunk - hangsúlyozta Juhász István, a párt városi elnöke.

Az MTI információi szerint a lehetséges jelöltek között van Juhász István, Szili Katalin házelnök, Bókay Endre és Puch László országgyűlési képviselők, Gonda Tibor és Kunszt Márta, Pécs alpolgármesterei, Tasnádi Péter, a baranyai közgyűlés alelnöke, valamint Tóth József, a Pécsi Tudományegyetem volt rektora is.

A városi elnök közölte: a végleges jelölt személyének megnevezése azért nem várhat tovább, mert július 27-én már postázzák az ajánlócédulákat, s a cél az, hogy azzal egy időben a jelölt szórólapjai eljussanak a választók postaládáiba.

Dóczi Tamás, az idegsebészeti klinika igazgatójának kedden, az MTI-hez eljuttatott közleményéből kiderült: megkezdik Toller László fokozatos ébresztését, akit autóbalesete óta intenzív osztályon kezelnek, és mély altatásban tartanak.