Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Orbán megbuktatná a Gyurcsány-csomagot

MTI
2006.07.26. 21:07

Minden héten újabb és újabb akciókat hirdet majd a Fidesz a Jó reggelt, Magyarország kiáltványhoz kapcsolódóan, jelentette be Orbán Viktor pártelnök, az InfoRádióban. Orbán Viktor részleteket nem árult el, de annyit elmondott, hogy az aláírásgyűjtésen kívül minden héten újabb és újabb, embereket bevonó akciókat hirdetnek meg egészen a szeptember 23-i Hősök terei zárórendezvényig.

Csak akkor van esély a Gyurcsány-csomag megbuktatására, ha be tudjuk vonni az embereket, folytatta a Fidesz elnöke, aki szerint az akciók is azt célt szolgálják majd, hogy az emberek elmondhassák, kellő súllyal kifejezhessék véleményüket. Orbán Viktor kérdésre válaszolva elmondta: a Gyurcsány-csomag megbuktatása áll majd a Fidesz országos önkormányzati kampányának középpontjában. Úgy vélte: aki az önkormányzati választásokon a szocialistákra szavaz, az a Gyurcsány-csomagra szavaz, akik pedig a polgári erőket tüntetik ki a bizalmukkal, azok arra szavaznak, hogy ezt a csomagot vissza kell vonni.