Aliz
6 °C
14 °C

Dömsödi Gábor polgármesterjelölt Pásztón

MTI
2006.07.31. 16:50

Dömsödi Gábor televíziós műsorvezető, Bokor község polgármestere lesz az MSZP polgármesterjelöltje Pásztón az önkormányzati választáson - közölte a szocialisták városi elnöke hétfőn az MTI-vel.

Dömsödi Gábor nem tagja a pártnak, függetlenként, az MSZP támogatásával indul a polgármester-választáson - mondta Huczekné Rétvári Mónika. Az ismert televízióst 2002-ben választották meg Bokor polgármesterévé, azóta él a Pásztóhoz közeli Nógrád megyei faluban.

Huczekné Rétvári Mónika elmondta: Tisztában vannak azzal, hogy hátrány, hogy Dömsödi Gábor nem pásztói lakos, de meggyőződésük, hogy jól választottak, Dömsödi méltó ellenfele lesz a várost 1998 óta a Fidesz-MDF színeiben irányító Sisák Imrének - tette hozzá.

Az elnök arra is kitért: a jó fejlesztési elképzelésekkel és közgazdász végzettséggel rendelkező Dömsödi Gábor győzelme esetén 340 millió forintos hiánnyal veszi át a munkanélküliséggel küzdő város vezetését.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?