Bernadett
0 °C
4 °C

Ellopták a siófoki polgármester autóját és ajánlószelvényeit

MTI
2006.08.31. 16:15

Ellopták a siófoki MSZP-s polgármesterjelölt, Kelemen Péter gépkocsiját a főváros XII. kerületéből csütörtök reggel; az autóban benne voltak az önkormányzati választásokon való indulásához szükséges ajánlószelvények - közölte a politikus kampánystábja csütörtökön.

Mint az MTI-hez eljuttatott közleményükben írják, a jármű csütörtök reggel Budapesten, a XII. kerületből tűnt el. Az autóval együtt több fontos személyes okmány mellett, a siófoki önkormányzati választási kampány anyagai, köztük 300 összegyűjtött ajánlószelvény is eltűnt.

A tájékoztatás szerint az eltulajdonított iratok között egy 250 oldalas, Siófok elmúlt nyolc évét felölelő elemzés is volt, valamint Kelemen Péter polgármesterjelölt kampánystratégiája, és a siófoki képviselőjelöltek anyagai is elvesztek.

Kelemen Péter jelenleg a Miniszterelnöki Hivatal kistérségi megbízottja. A Budapesti Rendőr-főkapitányságon megerősítették, hogy egy siófoki férfi feljelentést tett az V. kerületi kapitányságon csütörtökön, mert a XII. kerületből ellopták egyéves autóját, benne az irataival. A rendőrség a személyiségi jogokra hivatkozva nem kívánta megnevezni a sértettet.