Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Varga: a Fidesz nem szervez provokációkat

MTI
2006.09.12. 12:46

Varga Mihály kedden cáfolta, hogy a Fidesz szervezné Gyurcsány Ferenc kampánygyűléseinek megzavarását. "A Fidesz nem szervez semmilyen provokációt, nincsen bizonyos központ, ahol Orbán Viktor és Kövér László gombnyomásokkal irányít - ilyet paranoiás, üldözési mániában szenvedő emberek szoktak gondolni" - mondta budapesti sajtótájékoztatóján a Fidesz országgyűlési képviselője, a párt önkormányzati választásokért felelős alelnöke, reagálva a szocialista vádakra, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök vidéki rendezvényeinek megzavarásával kapcsolatban.

Az ellenzéki politikus - aki rossznak és sajnálatosnak tartja, hogy Nagykőrös fideszes polgármestere belefolyt ezekbe az eseményekbe - úgy értékelte, hogy a kormányfő "szinte provokálja", cukkolja jelenlétével a vizitdíj, tandíj, adó-, gáz- és energia-áremelés miatt elkeseredett embereket, és a kormányoldal érdeke, hogy a választási kampány ne ezekről a fontos ügyekről, hanem magáról a kampányra vonatkozó tartalmatlan, értelmetlen vitáról szóljon.

Varga Mihály szerint pártja lezárta ezt a vitát, többet semmit nem mond róla, innentől kezdve minden felelősség a kormányzatot, illetve Gyurcsány Ferencet terheli.