Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Pokorni szerint érthető Gyurcsány kifütyülése

MTI
2006.09.12. 21:03

Pokorni Zoltán szerint érthető, hogy Gyurcsány Ferencet az ország több pontján is kifütyülték, mert a miniszterelnök által megvalósított politika méltán váltott ki elégedetlenséget, indulatot sok emberben - a Fidesz alelnöke erről Salgótarjánban beszélt választási fórumon kedden.

Az elmúlt négy év, és a mögöttünk hagyott négy hónap vérlázító kormányzati politikája joggal háborítja fel az embereket, akik joggal indulatosak és elkeseredettek - fogalmazott Pokorni Zoltán. Mint mondta, a politikai rendezvényeken Gyurcsány Ferenc "elkeseredett, indulatos, dühös embereknek nagy mellénnyel, mosolyogva magyarázza, hogy az úgy van jól, ha többet adóznak, többet fizetnek, szidja nekik a helyi ellenzéki polgármestert".

Pokorni Zoltán leszögezte: a Fidesznek semmilyen módon nem érdeke, hogy az ország tragikus állapota és a teendők helyett arról folyjon a szó a választások előtti hetekben, hogy ki fütyül, ki sípol, és ki kit szervez. Úgy fogalmazott: "október elsején méltósággal és nyugodtan mondjuk el a szavazatainkkal, hogy mindennek van határa, és nem lehet velünk mindent megcsinálni".