Valér
-2 °C
0 °C

Tarlós Istvánt támogatja a Vállalkozók Pártja

MTI
2006.09.18. 12:01

Tarlós Istvánt támogatja a Vállalkozók Pártja budapesti szervezete, jelentette be hétfőn sajtótájékoztatón a párt fővárosi elnöke. A párt budapesti elnöksége múlt heti ülésén részletesen megtárgyalta a város helyzetét és ezen belül a kis-, közép-, és mikro-vállalkozók működésének feltételeit, és úgy döntött, hogy Tarlós István független jelöltet javasolják főpolgármester-jelöltnek, valamint támogatását kérik minden vállalkozótól, mondta el Szatmáryné Jahl Angéla.

"Fontosnak tartjuk, hogy a főváros következő négy évében mindenképpen történjen változás és éppen ezért Tarlós István úr főpolgármesterré választását támogatja a Vállalkozók Pártjának budapesti elnöksége" - fogalmazott.

A budapesti vállalkozók fontosnak tartják és kérik, hogy szűntessék meg az iparűzési adót és egy jövedelmezőségi alapon működő vállalkozó- és polgárbarát adórendszert dolgozzanak ki, amelynek bevétele a főváros lakosságának és a vállalkozásoknak a működését, fejlődését segíti elő. Azt is fontosnak tartják, hogy minden olyan rendeletet, amely a vállalkozások működését befolyásolja hatástanulmány előkészítése előzze meg. Véleményük szerint Budapesten nincs egységes kereskedelemfejlesztési, vállalkozásfejlesztési koncepció, azt is várják Tarlós Istvántól, hogy ezen a téren tegyen rendet.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!