Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Visszalépett Gödöllőn a kelenvölgyi jelölt

Index
2006.09.20. 16:49
Visszalépett a gödöllői Lokálpatrióta Klub, illetve a helyi MDF és KDNP közös kompenzációs listájáról Simon Károly, aki egyidejűleg elindul az önkormányzati választáson független egyéni választókerületi jelöltként Budapest XI. kerületében, Kelenvölgyben is.

Simont erre a Gémesi György vezette lokálpatrióták kérték fel, pontosabban azt kérdezték tőle, hogy független kelenvölgyi egyéni jelölt akar-e lenni, vagy gödöllői kompenzációs listás. Simon végül a kelenvölgyi indulás mellett döntött, így lekerült a gödöllői listáról.

Az Indexen beszámoltunk arról, hogy Simon az utolsó pillanatban adta be kopogtató céduláit az önkormányzati választásokon, és egy olyan kelenvölgyi körzetben jelöltette magát egyéniben, ahol egy azonos nevű szocialista jelölt, egy másik Simon Károly is indul.

Az MSZP-s Simon Károly fő ellenfele nem a gödöllői listás politikus, hanem Kupper András, a Fidesz fővárosi elnöke, az ellenzéki párt XI. kerületi polgármester-jelöltje.