Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Visszalépett az SZDSZ szarvasi polgármesterjelöltje

MTI
2006.09.25. 17:17

Visszalépett az SZDSZ szarvasi polgármesterjelöltje az MSZP-s jelölt javára hétfőn. Azért léptem vissza, hogy a városban "ne győzedelmeskedhessenek azok, akiket az a politikai erő irányít, amely cinkosan összekacsint a gépkocsi gyújtogatókkal" - jelentette be a jelölt, Kovács Mátyás sajtótájékoztatón hétfőn a városban.

A jelölt szerint az elmúlt pár nap történése megmutatta, hogy minden józan erőnek, minden békességre vágyónak és mindenkinek, aki az erőszakot elutasítja, össze kell fognia.

Kovács Mátyás, aki egyébként az országgyűlési választásokon a liberális párt jelöltjeként Szarvason harmadikként 6,9 százalékot ért el, hozzátette: ezeknek az erőknek az összefogásával meg kell mutatni, hogy nem hagyják magukat megfélemlíteni, el kell menniük a választásokra és a nyugalomra kell szavazniuk.

Az indulásról lemondott jelölt azt kéri, hogy azok a szarvasi polgárok, akik eddig őt támogatták, a szocialista Kozák Imrénére adják le szavazataikat, aki a fideszes Babák Mihály polgármestertől, illetve jelölttől kívánja elhódítani a polgármesteri széket.