Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elutasított választási kifogások Encsen

MTI
2006.09.30. 12:02

Nem adott helyt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Encs két polgármesterjelöltje kifogásának a helyi választási bizottság szombati ülésén, a két jelölt kölcsönösen a választási törvény megsértésével vádolta egymást - közölte Halász Ferenc, a választási iroda vezetője az MTI-vel.

Két polgármesteri posztért induló jelölt kifogást nyújtott be a helyi választási bizottsághoz, amelyben kölcsönösen a választási eljárásról szóló törvény megsértésével vádolták egymást, és azt kérték, hogy a testület a további jogsértéstől tiltsa el a másik felet - mondta Halász Ferenc.

A választási bizottság nem adott helyt a kifogásoknak, azokat elutasította - tette hozzá Halász Ferenc, megjegyezve: a döntés nem jogerős, az érintettek három napon belül fellebbezhetnek.