Judit
3 °C
7 °C

Két elnökhelyettese, három alelnöke lesz az MSZP-nek

MTI
2007.02.02. 09:14

Megállapodás született arról, hogy a Magyar Szocialista Pártban az elnök mellett két elnökhelyettes és három alelnök lesz - közölte Mandur László, az MSZP kongresszusát előkészítő bizottság elnöke pénteken a közszolgálati televízióban.

A megállapodás a párt megyei elnökökkel kibővített elnökségi ülésén született csütörtökön, amelyen a miniszterelnök is rész vett - mondta el a szocialista politikus a Nap-kelte című műsorban. A kibővített tanácskozáson a február végi tisztújító kongresszusra készülő alapszabály-tervezetről tárgyaltak a szocialisták országos és területi vezetői.

A televíziós műsorban Mandur László egyetértett az őt kérdező újságírók felvetésével, hogy a két elnökhelyettes valószínűleg Juhász Ferenc és Szekeres Imre lesz. Abban is megállapodás született - folytatta Mandur László -, hogy szigorodjon a tagfelvétel. Két ajánló kell majd ahhoz, hogy valaki csatlakozhasson az MSZP-hez.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?