Szilvia
5 °C
16 °C

Burány Sándor az MSZP budapesti elnöke

MTI
2007.02.02. 19:05

Burány Sándort, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkárát választották a Magyar Szocialista Párt (MSZP) budapesti szervezete elnökének. Ezt az újonnan megválasztott elnök jelentette be pénteken, a tisztújító küldöttértekezlet szünetében, Budapesten. Az ügyvezető alelnök Molnár Zsolt, az MSZP II. kerületi elnöke lett, gazdaságpolitikai alelnöknek Józsa István országgyűlési képviselőt választották a küldöttek, közölte Burány Sándor, aki Molnár Gyulát váltja a tisztségben.

Az elnöki, az ügyvezető alelnöki és a gazdaságpolitikai alelnöki posztra egy-egy jelölt volt. Az eddig megválasztott alelnökök is újonnan töltik be tisztségüket.

Az MSZP február végi tisztújító kongresszusa előtt tartott küldöttértekezlet javaslatot tesz arra, kiket ajánl a párt vezető tisztségeibe, illetve megvitatja az alapszabály módosításáról szóló javaslatot.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?