Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Látogatási tilalom a kaposvári kórházban

MTI
2007.02.02. 19:24

Influenzaszerű megbetegedések miatt teljes körű látogatási tilalmat rendeltek el péntektől a kaposvári kórházban, tájékoztatta a megyei napilap internetes portálját a Kaposi Mór Oktató Kórház főigazgatósága. A hozzátartozók, egyelőre határozatlan ideig, nem látogathatják a betegeket az egészségügyi intézmény egyetlen osztályán sem. A tilalom az influenzaszerű megbetegedések halmozódása miatt lépett életbe, írta a Sonline.hu. A megbetegedések okára körülbelül egy hét múlva, az ÁNTSZ laboratóriumi vizsgálatainak végén derül fény.

Az MTI tudósítójának sem a kórház sajtóreferensét, sem más, hivatalos nyilatkozatra jogosult illetékest nem sikerült elérni, a hírt azonban kórházi dolgozók és betegek is megerősítették. Somogyban hivatalosan egyelőre még nincs influenzajárvány.