Szilvia
5 °C
16 °C

Miniszteri megbízott felel a közlekedési nagyprojektekért

MTI
2007.02.09. 10:29

Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter március 15-i hatállyal Horváth Lászlót, a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ (korábbi nevén Útgazdálkodási és Koordinációs Igazgatóság) főigazgatóját kiemelt projektekért felelős közlekedésfejlesztési miniszteri megbízottnak nevezi ki, közölte a gazdasági tárca pénteken. A közlemény szerint a miniszteri megbízott a forrásfelhasználás rendszerszintű hatékonyságának növelése érdekében látja el feladatát a teljes közlekedési ágazat azon projektjei esetében, melyek volumenük, komplexitásuk és egyediségük okán kiemelt beruházásnak tekintendők.

2007-2013 között több jelentős, nemzetgazdasági fontosságú közlekedési nagyberuházás valósul meg, ezek kivitelezése során különösen nagy hangsúlyt kap a költséghatékonyság, az átláthatóság és az ellenőrizhetőség, áll a minisztérium közleményében.

A Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ élén Horváth László új megbízatása miatt megüresedő főigazgatói posztot a szaktárca pályázat útján tölti be.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?