Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kövér szerint provokáció volt a Teve utcai sortűz

MTI
2007.02.14. 21:42

A kormány, amely csalással szerezte meg a hatalmat, igyekszik elérni, hogy ne a valós problémákról folyjon a közbeszéd, hanem arról, hogy Magyarország biztonságát, a közbiztonságot veszély fenyegeti, jelentette ki Kövér László, a Fidesz országos választmányának elnöke Kőszegen szerdán, egy lakossági fórumon.

"Gyurcsány Ferenc és bandája egyetlen módon tud egy bizonyos körben még választhatónak, elviselhetőnek megmaradni: úgy, ha magamagánál, a saját politikájánál egy nagyobb veszedelmet tud fölfesteni a falra" - mondta. "Az egész terrorista hókusz-pókusz tulajdonképp erről szól" - jelentette ki a Fidesz országos választmányának elnöke.

A fideszes politikus szerint a rendőrszékház elleni támadás egyszerű provokáció volt. "Fel kell tenni a kétezer éves kérdést: kinek használ mindez? Ez is, mint a korábbiak, csak és kizárólag Gyurcsány Ferencnek és kormányának, bandájának használ" - mondta.