Gój Motorosok vs. Nyakó

2007.02.23. 01:06

A Gój Motoros Egyesület az alábbi közleményt adta ki válaszul Nyakó István február 22-i nyilatkozatára:

Október 23.-óta számos alkalommal bebizonyítottuk, hogy a Gój Motoros Egyesület tagjai és szimpatizánsai a jeles napon méltóságteljesen ünnepelték a szabadságharcunk 50. évfordulóját.

Egyesületünk 9 órától 19 óráig volt Budapest utcáin előre bejelentett útvonalon és rendőri felvezetéssel. Tehát ha bármivel is vádolnak bennünket, akkor azt a Rendőrséggel együtt tettük. Mint már többször nyilatkoztam, hogy a Rendőrség egyetlen egy motorosunkat sem gyanúsítja semmilyen bűncselekménnyel ill. szabálysértéssel.

Tehát sem az Erzsébet-hídnál sem az 56-sok terénél nem voltunk, nem lehettünk jelen.

Felszólítom Nyakó úrat, hogy tartózkodjon a már jól bevált hazugság áradataitól velünk szemben és kövesse meg az egyesület tagságát, ahogy azt megtette az ATV és a HETI HETES is.

Ellenkező esetben kénytelenek vagyunk jogi úton elégtételt venni Öntől.

Arra, hogy elnézést kérjen tőlünk nem sok esélyt látok, mert 37mp beszélgetés után mielőtt ismertettem volna, hogy miért is zavartam és meghallva, hogy a Gój Motorosok elnöke beszél Önnel letette a telefont. Megjegyzem udvarias voltam és elnézést kértem a zavarásért, de tapasztalnom kellett, hogy a magukfajtáknak nem volt gyerekszobájuk.

Mészáros Imre a Gój Motoros Egyesület elnöke