Valér
-1 °C
0 °C

Jelöltet állított az MDF Balla Irma helyére

MTI
2007.05.02. 17:00

A Magyar Demokrata Fórum D. Szabó Miklós középiskolai tanárt indítja a Balla Irma tragikus halála miatt megüresedett képviselői posztért a június 24-i időközi önkormányzati képviselőválasztáson, jelentette be az MDF helyi szervezetének döntését Kálmánné Szabó Katalin városi elnök szerdán sajtótájékoztatón. Az MDF az egyetlen párt, amely ugyanazt a jelöltet indítja a körzetben, akit a múlt év őszén is, mondta a politikus.

A jelölt, D. Szabó Miklós elmondta, egy éve tagja az MDF-nek, és továbbra is a párt "Az otthonos Debrecenért" programját képviseli. Az MDF képviselőjelöltje legfontosabb feladatai között a körzetben lévő nagy számú oktatási intézmény segítését, a közbiztonság erősítését és a közlekedés, illetve a környezetvédelem javítását említette.

A debreceni 4-es számú önkormányzati választókörzet képviselői helye azért üresedett meg, mert Balla Irma fideszes önkormányzati képviselő brutális gyilkosság áldozata lett. A rendőrség még mindig nagy erőkkel nyomoz a gyilkos felderítésére, de a nyomozás sikere érdekében részleteket az ügyről nem közölnek.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!