Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gyurcsány végiglátogatja a megyei pártszervezeteket

MTI
2007.05.04. 13:38

A szocialista párt megyei és vidéki városi szervezeteihez látogat Gyurcsány Ferenc; a pártelnök-kormányfő nem hivatalos formában találkozik a párt középvezetőivel.

A látogatássorozat csütörtökön a nógrádi megyeszékhelyen, Salgótarjánban kezdődött; pénteken a pártelnök a Hajdú-Bihar megyei MSZP-vezetőkkel találkozik Debrecenben. Az MTI szocialista körökből származó információi szerint Gyurcsány Ferenc és az elnökség tagjai nem hivatalos formában keresik fel a megyei vezetőket, azaz a megbeszélések kötetlen formában, nem pártirodákban zajlanak.

A megyei és városi vezetőkkel történő találkozásokon pártszervezeti és aktuálpolitikai kérdéseket vitatnak meg az MSZP vezetői. A megbeszéléseket általában a szocialista párt elnökségi üléseihez közel eső időpontban rendezik.