Judit
2 °C
7 °C

Új sajtófőnök az SZDSZ-nél

MTI
2007.05.04. 15:26

Győri Krisztina váltja Lovász Anitát az SZDSZ sajtófőnöki posztján. Erről az SZDSZ pénteken tájékoztatta az MTI-t.

Lovász Anita, az SZDSZ sajtófőnöke közös megegyezéssel távozik posztjáról - olvasható a közleményben. Mint írták, a párt új sajtófőnöke Győri Krisztina, aki eddig sajtófőnök-helyettesként dolgozott a liberális párt sajtóirodáján.

Az új sajtófőnök fő feladata a sajtóiroda irányítása mellett az SZDSZ körüli aktív kommunikációs hálózat kiépítése és működtetése lesz. Új kommunikációs pályákat keres a liberális párt; erősítjük a vidéki sajtó bevonását az országos ügyekbe, a sajtóiroda hatékony információs bázisként, az SZDSZ szervezete modern és hatékony struktúraként fog működni - áll a kommünikében.

Az erős liberális középpárt kiépítése a korábbiaknál nagyobb feladatot ró a párt szervezetére, ezért a párt új vezetése új csapatot épít. A közlemény szerint a leköszönő sajtófőnök a továbbiakban hasonló területen, a magánszférában folytatja munkáját.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?