Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Pontosítás

Index
2007.05.09. 20:41

Néhány részletét pontosítjuk a Bűzlik a csepeli szennyvíztender c. cikkünknek, amiben valótlanul állítottuk, hogy a Café PR Kft. a csepeli szennyvíztisztító komplexum PR-tenderén úgy nyert, hogy a szakmai ajánlat pontozásakor a maximum pontok többszörösét adták a bírálók.

Ezzel szemben az ajánlatok elbírálására ugyanazon módszerrel került sor az ajánlati felhívásban megadott ponthatárok között.

Valótlanul állítottuk továbbá, hogy a budapesti közműcég-vezetők közül a legjobban fizetett vezetőket alkalmazó Envirodunát nemrégiben beolvasztották a Fővárosi Önkormányzatba, mivel az Enviroduna Kft. a mai napig is működő, Budapest Főváros Önkormányzata által a Központi Szennyvíztisztító Telep előkészítési és lebonyolítási munkáira létrehozott gazdasági társaság.