Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

MSZP-székház: egyetlen panasz érkezett

MTI
2007.05.11. 14:52
Egyetlen panasz érkezett hivatalosan a főváros VII. kerületi önkormányzatához az MSZP István utcába tervezett új székháza miatt, mondta Kádi Csaba, az önkormányzat szóvivője.

Egy István utca környékén élő lakos érdeklődött arról, hogyan befolyásolja a környéken lévő közel száz éves épületek állagát az építkezés. Az önkormányzatnak nem kell közmeghallgatást tartania egy ilyen beruházás miatt.

Érkezett építési engedélyi kérelem az ingatlanra, amelyet a beruházó elvi építési engedélyre módosított, ehhez a hiánypótlásait is benyújtotta már. Az engedélyt a WS 2003 Befektetési és Ingatlanforgalmazó Zrt. kérte.

Ha az önkormányzat műszaki irodája a terv minden pontját elfogadja, akkor adja ki az engedélyt, utána kezdődhet el az építkezés. Gyurcsány Ferenc, az MSZP elnöke a párt kongresszusa után, február végén jelentette be, hogy az MSZP új székháza várhatóan a VII. kerületi István utcában lesz. A párt kiköltözött a VIII. kerületi Köztársaság téri székházából, politikai központja az I. kerületi Vérmező utcában, egy irodaházban található. A VIII. kerületi székház eladására áprilisban hirdettek nyilvános pályázatot.