Lezsák: nemzetgyilkossági kísérlet, országrombolás történik

MTI
2007.05.12. 13:35

Nemzetgyilkossági kísérletnek és országrombolásnak nevezete a jelenlegi kormány tevékenységét Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a Nemzeti Fórum II. országos gyűlésén tartott beszédében szombaton Kiskunmajsán. "Nemzetgyilkossági kísérlet, országrombolás történik körülöttünk, mert a családpolitika helyett betelepítés-politikáról készít terveket az MSZP-SZDSZ kormány, törvényesíti a művi meddővé tételt, a lágy drogok és a kábítószerrel kapcsolatos kormányzati álláspont bátorítást adnak azok fogyasztásához" - mondta Lezsák Sándor. "Az összefogásnak egy olyan erőterét kell létrehozni, mely az iszonyatos túlerőt le tudja győzni" - emelte ki.

Lezsák Sándor szerint a nemzetgyilkossági kísérlet, az országrombolás abban is kifejeződik, hogy a jelenlegi kormányzat tönkre teszi az önkormányzatokat, szétveri az egészségügyet, intézkedéseinek következményeként elnéptelenednek a falvak. Támogatni kell minden olyan erőt, amelyik a jelenlegi "országot vezető erőt le akarja gyűrni" - mondta.

Véleménye szerint "a hazugság csapdájában százezrek döbbennek rá, hogy az életükről van szó" és akkor lesz nemzeti összefogás, ha a megtévesztett szavazók rájönnek, hogy nem pártpolitikai, hanem "a jó és a rossz küzdelméről van szó".