Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Fidesz: Szombathelyen luxusautót vesz az önkormányzat

MTI
2007.05.14. 13:56

Szombathely szocialista-szabaddemokrata irányítású vezetése túl sokat költ saját kényelmére és miközben számtalan megszorítást tartalmazó költségvetést fogadott el, újabb luxus gépkocsi beszerzését tervezik, közölte hétfőn sajtótájékoztatóján Lazáry Viktor fideszes városi képviselő. "A gépjármű beszerzését indokolatlannak tartjuk, ezért az ajánlattételi felhívással kapcsolatos előterjesztést frakciónk bizottsági tagjai nem szavazzák meg" - mondta.

Hozzátette, a szombathelyi közgyűlés Fidesz-KDNP frakciója megütközéssel szerzett tudomást arról, hogy a város vezetői a polgármesteri Audi megvétele után egy újabb személygépkocsit kívánnak vásárolni, az ajánlattételi felhívást hétfői ülésén tárgyalja az önkormányzat közbeszerzési bizottsága.

Szakály Gábor, szintén fideszes önkormányzati képviselő a sajtótájékoztatón elmondta, információik szerint az Audi A4-es autót a polgármesteri hivatal Szabó Gábor alpolgármester részére kívánja megvásárolni.