Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Potyog a vakolat a miskolci középületekben

MTI
2007.05.22. 19:02

Vakolatdarab hullott le egy kórteremben Miskolcon, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház belgyógyászati osztályán, senki sem sérült meg. Néhány napja ugyanott a Művészetek Házában is lehullott a vakolat, ott ketten, egy öt év körüli kislány és egy férfi sérült meg könnyebben.

A kórháztól kapott tájékoztatás szerint teljes műszaki átvizsgálást kérnek az érintett társaságtól, amely mindkét helyen kivitelezési unkát végzett. Juhász Rita, az egy éve átadott Művészetek Háza vezetője korábban a távirati irodának elmondta: a vakolatdarabok vasárnap egy előadás szünetében a mellékhelyiség előtti folyosó mennyezetéről hullottak le, a két sérültet a kórházi ambulancián ellátták, majd hazaengedték őket. Szörényi Gábor, az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Kht. régióvezetője arról számolt be, hogy az érintett folyosói szakaszon az elsődleges megállapítások szerint nem verték le a régi vakolatot.