Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Takács Albert hétfőn teszi le a miniszteri esküt

MTI
2007.05.31. 10:58

Miniszteri eskütétellel kezdődik a parlament jövő heti ülése, közölte Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke csütörtökön.

Az Országgyűlés jövő heti, háromnapos ülésén 42 napirendi pontot tárgyal, mondta Szili Katalin a házbizottság ülése után újságíróknak. A házelnök tájékoztatása szerint a testület ülésén áttekintették a nyári rendkívüli ülésszak végéig tartó ülések napirendjét. Június 25-ig 46 törvényjavaslat zárószavazására kerül sor, ebből az utolsó napon 30-ról döntenek a képviselők.

Szili Katalin kitért arra, az ombudsmanokról június 11-én szavaz a Ház, a frakciók addig ki tudják alakítani álláspontjukat. Június 14-én - mint mondta - két politikai vitanapot tart az Országgyűlés, egyet a Fidesz kezdeményezésére a balatonőszödi beszéddel kapcsolatban, egyet pedig az MSZP kezdeményezésére, a kormány egyéves tevékenységéről.