Lengyel Zoltán óráját ajánlotta az ügyvéd szakértői vizsgálatra

Független Hírügynökség
2007.09.25. 13:38

Szakértői vizsgálatra ajánlotta fel Lengyel Zoltán karóráját a politikus ügyvédje. A rendőrök állítása szerint a képviselő ezzel az órával ütötte meg egyiküket, amikor júliusban a budapesti Alagútnál igazoltatták. Lengyel Zoltán ezzel szemben azt mondja: nem ő ütött, a rendőr magának okozta a sérülést.

Futó Barnabás, Lengyel Zoltán ügyvédje elmondta, hogy az órát még pénteken ajánlották fel szakértői vizsgálatra, mikor az ügyészségen a képviselő élettársát hallgatták ki tanúként az ügyben. Az óra azért fontos, mert Lengyel Zoltán szerint azt letépték róla az igazoltatáskor, és az egyik rendőr állítólag azt mondta: saját magának okoz majd vele sérülést, hogy a képviselőt bajba juttassa.

A rendőrök ezzel szemben azt állítják, hogy Lengyel Zoltán megtagadta az igazoltatást, szidalmazta és ütötte őket. A szakértő arra keresi majd a választ, hogy lehet-e a karórával olyan sérülést okozni, mint amilyen az egyik rendőrön volt. Futó Barnabás ügyvédje elmondta, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség el is rendelte a szakértői vizsgálatot.