Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hotel az Almássy téren

2007.10.03. 19:31

Lezárult az Almássy téri szabadidőközpont értékesítésére kiírt pályázat, s mivel az épületet a nyertes Omnipotent Kft. üresen kérte, tárgyalt és meg is állapodott annak jelenlegi bérlőjével - mondta a VIII. kerület alpolgármestere.

A jogszabályok alapján az önkormányzatnak kulturális szolgáltatási kötelezettsége van, de ezt Gergely József szerint teljesítették akkor, amikor ezt a tevékenységet áthelyezték az Erzsébetvárosi Közösségi Házba. Az Almássy téren tehát eddig egy magáncég magánrendezésű programjai futottak.

Bokor Péter, a befektető Omnipotent Kft. képviselője arról beszélt, hogy az épület nem lesz teljesen elbontva, szerkezete megmarad, a homlokzat és a belső viszont változik. A belvárosi szálloda építését várhatóan jövőre kezdik meg.