Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

Nyomoznak a nagykátai fideszes vezető ügyében

MTI
2007.10.08. 13:23

Tanúkihallgatásokkal megkezdődött a nyomozás a péntek esti, egy nagykátai vendéglátó helyen történt incidens részleteinek kiderítésére, amikor egy helyi fideszes vezető állítólagosan többször is megütött egy vendéget, közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn. Bényi Mónika elmondta, hogy garázdaság vétség miatt indult meg az ügy részleteinek feltárására a nyomozás, kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartás tanúsítása miatt.

A feltételezés szerint a helyi vízi közmű társulás elnöke, aki egyben a városi Fidesz-frakció vezetője, néhány munkatársával betért a vendéglőbe, ahol szóváltásba keveredett a felszolgálóval. Utána a veszekedésbe vendégek is bekapcsolódtak, ekkor történt tettlegesség. Garázdaságért egyébként két év börtönbüntetés, közérdekű munka elrendelése, vagy pénzbüntetés szabható ki.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?