Árpád
-2 °C
4 °C

Az ügyészségen Vadász János ügye

Havariapress
2007.10.16. 17:00

Az ügyészségnek adta át a VI. kerületi rendőrség annak a szocialista politikusnak az ügyét, aki a gyanú szerint július végén fegyverrel fenyegetett meg egy biciklis futárt a Kodály köröndnél, értesült a HavariaPress.

Vadász János, korábbi MSZP-s kormánymegbízott a gyanú szerint július 24-én egy közlekedési incidens után fegyverrel fenyegetett meg egy biciklis futárt a Kodály körönd közelében.

A sofőr a kerékpáros elé vágott, majd megállította és a kocsijából elővett pisztollyal fenyegette meg. A biciklis segítségére siető tanúknak az autós egy, a parlamenti képviselőkéhez hasonló igazolványt mutatott, majd visszaült a kocsijába és elhajtott.

A biciklis futár feljelentést tett, a fenyegetőző végül öt nap után jelentkezett a rendőrségen. Az eljárás során keletkezett iratokat - tekintettel a hatásköri és illetékességi előírásokra - az ügyészségnek továbbította rendőrség.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?