Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Feljelentés-kiegészítés a GKM főügyeletese ügyében

MTI
2007.10.18. 12:08

Szerdán érkeztek meg a Pestvidéki Nyomozó Ügyészségtől a Katonai Ügyészségre a papírjai annak az ezredesnek, aki a gazdasági tárca államtitkárának gyorshajtását megpróbálta eltussolni. A pestvidéki ügyészek feljelentés-kiegészítést rendeltek el. Ez azt jelenti, hogy bizonyos információkra még szükség van, hogy kiderüljön, indul-e eljárás és ha igen, akkor mi miatt. Az új dokumentumok beszerzésére egy hete van a Katonai Ügyészségnek, jövő csütörtökön derül ki, hogy indul-e vizsgálat.

Garamhegyi Ábelt még múlt hétfőn este állították meg a rendőrök Szentendre külterületén, mert autójával túl gyorsan hajtott. A történtek után a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságra betelefonált a tárca főügyeletese - aki aktív ezredes - azt kérve, hogy a rendőrök "szálljanak le az ügyről". Garamhegyi Ábel határozottan cáfolta, hogy az ő utasítására történt volna ez a telefonhívás. A főügyeletest a történtek után felmentették, az államtitkár szabálysértési ügyét Szegeden vizsgálják.