Erzsébet
1 °C
4 °C

Felgyújtották a kőbányai MSZP irodát

Független Hírügynökség
2007.10.19. 07:35
Gyújtogattak hajnalban az MSZP kőbányai, Martinovics téri irodájában. A rendőröket és a tűzoltókat hajnali három óra után néhány perccel értesítették, a tűzről. Az iroda ablakát betörték és a helyiségben gyúlékony anyagot locsoltak szét. A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a rendőrök először azért mentek ki, mert az iroda riasztója megszólalt. A járőrök észlelték, hogy az ablakot betörték és a járdán egy benzines palack hever. Az ügyben közveszély okozás bűntett kísérlete miatt indult eljárás, a nyomozást a BRFK Szervezett Bűnözés Elleni osztálya folytatja. Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, a tűz csak kisebb területet érintett, egy fotel és a környéke kapott lángra.

A rendőrség szerint csütörtökről péntekre virradóra bejelentés érkezett a BRFK XIX. kerületi rendőrkapitányságára, hogy az Ady Endre úton lévő MSZP-iroda riasztója megszólalt. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy az iroda ablakát betörték. A járdán gyúlékony anyagot tartalmazó palackot találtak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?