Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Fideszes mázolta le a szocialista irodát

2007.10.19. 15:00

Szocialista politikusok - a fideszes polgármester közreműködésével - pénteken lemázolták a balmazújvárosi MSZP-iroda falára festett fenyegető feliratot - közölte az MTI-vel Oláh Lajos országgyűlési képviselő, az MSZP hajdú-bihari elnöke. Emlékeztetett rá, hogy október 17-én szerdára virradóra festetek fel fenyegető és felháborító feliratokat eddig ismeretlenek a balmazújvárosi MSZP-iroda falára.

Oláh Lajos akkor felhívta Kósa Lajos debreceni polgármester, a Fidesz országos alelnöke, hajdú-bihari elnöke figyelmét, kérve, hogy közösen fessék le pénteken a feliratot egyértelművé téve, hogy nem kérnek a szélsőségek fenyegetéséből.

Pénteken 1 órakor Oláh Lajos és Tóth József országgyűlési képviselő, az MSZP hajdú-bihari alelnöke várták a helyszínen Kósa Lajost, de helyette Tiba István, Balmazújváros fideszes polgármestere jelent meg a helyszínen. Tiba értetlenségének adott hangot, hogy miért Kósát várták a szocialisták Balmazújvárosba.

Oláh Lajos erre azt mondta, hogy Kósa Lajos - aki tavaly ősszel kijelentette: ha kell, saját testével védi meg az MSZP székházakat - olyan pozíciókat tölt be a pártjában, hogy nem maradhat néma ilyen esetben. A két szocialista politikus Tiba István fideszes városvezető közreműködésével lefestette a gyalázkodó feliratot.