Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Jogerős elítélt a bonyhádi képviselő-testületben

MTI
2008.03.03. 17:41

Jogerős bírósági ítéletben bűnösnek mondták ki csalás és folytatólagosan elkövetett magánokirat-hamisításért két évvel ezelőtt a bonyhádi képviselő-testület MSZP-SZDSZ-koalíciójának egyik tagját. Az erről szóló hivatalos bírósági értesítésről sajtótájékoztatón számolt be a Fidesz városi szervezete.

Szabó Gábort a bíróság 2006. március 20-án jogerőre emelkedett határozatában nyolc havi börtönre és mellékbüntetésként százezer forint pénzbírságra ítélte, a szabadságvesztés végrehajtását két évi próbaidőre felfüggesztette, egyidejűleg a terheltet előzetes mentesítésben részesítette.

Szabó Gábor az MTI megkeresésére közölte: nem mond le, azok hívhatják vissza, akik a listára jelölték.

"A biztosító kárát, valamint a százezer forintos büntetést megtérítettem, a bíróság minden hátrányos jogkövetkezmény alól mentesített, a választójogom, a választhatóságom nem sérült" - jelentette ki.