Árpád
-2 °C
4 °C

Mégsem zárják ki a Fideszből Heves polgármesterét

2008.04.03. 18:03

Mégsem zárják ki a Fideszből Csáki Zsigmondot, Heves város polgármesterét és Magyar Istvánt, a párt egri elnökét. Csáki korábban arról beszélt, hogy, bár hivatalos értesítést nem kapott, úgy tudta, hogy a Fidesz országos elnökségének márciusi ülésén tárgyalják a kizárására vonatkozó javaslatot, miután aláírásgyűjtés kezdődött ellene a párton belül. Az ok: a Csáki vezette jobboldali többségű önkormányzat pályázat alapján magánkézbe adta a hevesi rendelőintézet működtetését.

A pályázat nyertese pedig éppen az az Agria Ügyelet Kft. volt, amelynek egyik tulajdonosa Magyar István, a Fidesz egri elnöke. Akkori lapértesülések szerint utóbbi politikus eltávolítása is napirendre került a pártban. Ugyanakkor Csáki Zsigmond tagja a Heves Megyei Közgyűlés Fidesz Polgári Frakciójának is, amely harcosan tiltakozott az ellen, hogy a szocialista vezetésű hevesi megyegyűlés pályázatot írt ki az egri kórház működtetésére.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?