Árpád
-2 °C
4 °C

Klimatizálják az Országgyűlés hivatalát

MTI
2008.04.08. 06:40

Részlegesen klimatizálják az Országgyűlés hivatala irodaházát, nettó 265,4 millió forintért. A Közbeszerzési Értesítő szerint a nyílt közbeszerzési eljárást a Technovilex Kft. nyerte el. A megbízás magába foglalja a hűtő-fűtő berendezések beépítését, a hűtési-fűtési rendszer kiépítését, a hűtőgépház és a felügyeleti és szabályozó rendszer kialakítását. Emellett a nyertesnek 2500 négyzetméteren el kell készítenie a gipszkarton- és falburkolatot, a fal- és födémhelyreállítást, valamint a burkolatjavítást. A kiírás szerint a tendergyőztesnek az első emeleti I-es és II-es számú tanácstermekben ki kell cserélnie a klímagépeket, majd a szükséges helyreállítási munkákat el kell végeznie.

A nyertes cég alvállalkozóként bevonja a Gróf Épületautomatika Kft.-t, amely az IRC-automatikaelemek beszabályozását, az alállomások programozását, és karbantartását végzi el. A teljes összegből nettó 260 millió forintot tesz ki a tervezés és kivitelezés, míg a karbantartás kétéves költsége mintegy 6 millióba kerül.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?