Judit
3 °C
7 °C

Zöld Kréta Díj a zöldnevelésben kiemelkedő tanároknak

Index
2008.04.22. 16:05

Oláh Lajos szocialista képviselő, a parlament környezetvédelmi bizottságának tagja kezdeményezte a Zöld Kréta Díj megalapítását, amely a hazai környezeti nevelésben kiemelkedő munkát végző és szakmai eredményeket elérő pedagógusok elismerését szolgálja. A kezdeményezést támogatja Fodor Gábor környezetvédelmi és Hiller István oktatási miniszter is, derül ki a szocialista szakpolitikus keddi közleményéből.

A leendő alapítók a Zöld Kréta Díjat azzal a szándékkal ítélik oda, hogy a jövőben - az első ilyen jellegű elismerésként - elősegíti a környezettudatos szemlélet terjedését és jelentőségének növelését az oktatásban. Céljuk, hogy a magyar iskolákban a pedagógusok minél több területen, minél szélesebb eszköztárral élve és minél hatékonyabb módon hívják fel a fiatal generációk figyelmét környezetünk védelmének fontosságára.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?