Előkerült a szentesi iskolaigazgató

MTI
2008.07.04. 09:23

Megtalálta a Délmagyarország című lap Magyar Lászlónét, a szentesi Horváth Mihály Gimnázium új igazgatóját, akit kedd óta keresett mások mellett az iskolafenntartó megyei önkormányzat, írta pénteki számában a napilap. Az újsággal Magyarné csütörtökön telefonon közölte, ő még nem igazgató, nem tűnt el, és nem beteg. Azért nem teszi be a lábát az intézménybe, mert még nincs munkaszerződése.

A szentesi Horváth Mihály Gimnázium és tagiskolája, a Boros Sámuel Szakközépiskola június 19-én, a megyei közgyűlésen megválasztott igazgatója azt mondta az újságnak, nem jelentett beteget. A tagintézmény-vezetőnek megmondta, amíg nincs hivatalos papírja arról, hogy ő az igazgató, addig nem akar bemenni az iskolába. Ez az oka annak, hogy nem ment el kedden a tantestületi értekezletekre. Nincs semmi baja, és nem ijedt meg a feladattól, hangsúlyozta a lapnak.

A lap kérdésére, hogy akkor miért nem lehetett napokig elérni, úgy nyilatkozott, több lakhelye is van Csongrádon és a telefonját sem tartja mindig bekapcsolva.