Albert, Lipót
3 °C
12 °C

A Magyarok Nyilai pukkantott Szilvásy nyaralójánál

tv2
2008.09.05. 18:44

Egy interneten közreadott hangfelvétellel, egy pukkanás hangjával igazolva a magát Magyarok Nyilainak nevező szervezet vállalta magára a Szilvásy György titkosszolválati miniszter nyaralója elleni támadást, jelentette a Tv2 híradója, a Tények. Szilvásy nyaralóján szeptember 3-án fedeztek fel égési nyomokat, később ötmillió forintos pénzdíjat tűztek ki a rongálók nyomára vezetőknek. A Magyarok Nyilai vállalta magára a politikusok házai elleni nyáreleji Molotov-koktélos támadásokat, valamint Csintalan Sándor megverését. Az utóbbi ügyben a rendőrség már felfüggesztette a nyomozást.

A Nemzeti Nyomozóiroda a nap folyamán arról tájékoztatta az MTI-t, hogy pillanatnyilag még azt vizsgálják, kinek a hatáskörébe tartozik a nyomozás. Ugyanis, ha a támadás célpontja mentelmi jogot élvező személy, akkor nem az NNI, hanem a Központi Nyomozó Főügyészség az illetékes.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?