Judit
3 °C
7 °C

Német-magyar egyetemi kiállítás a Műegyetemen

Index
2008.09.26. 14:49

Pénteken és szombaton rendezik meg az első Német-Magyar Felsőoktatási Napokat. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem K épületében hallgatók, oktatók és kutatók tájékozódhatnak a németországi felsőoktatási tanulmányokról és kutatási lehetőségekről. A rendezvény a hazai felsőoktatási intézményekben dolgozóknak is kínál lehetőségeket a német egyetemekkel való együttműködésre, munkára.

A Műegyetemen tartott felsőoktatási kiállításon bemutatkoznak a németországi, illetve a Magyarországon német nyelvű képzést folytató intézmények. Az érdeklődők személyesen is találkozhatnak az intézmények képviselőivel. A felsőoktatási napokon kutatók, oktatók és tudományos szervezetek képviselői számolnak be a német-magyar egyetemi és tudományos együttműködés eredményeiről és jövőjéről.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?