Erik, Alexandra
EUR 386,14 Ft
USD 366,10 Ft
11 °C
23 °C

Ketten sztrájkolnak Ferihegyen

2002.01.04. 09:39
Az irányítótoronyban szolgálatot teljesítő hat irányító közül kettő sztrájkol - közölte péntek reggel Metes György, a sztrájkot hirdető Magyar Légiforgalmi Szolgálatok Szakszervezetének (MLSZSZ) elnöke az MTI-vel. Péterffy Gábor, a HungaroControl megbízott szóvivője elmondta, hogy a forgalomban semmilyen fennakadás nem lesz. Hozzátette: a reggel hét órás váltást követően közvetlenül a légiforgalmi irányításban 57-en teljesítenek szolgálatot Ferihegyen.

A szóvivő megerősítette, hogy a sztrájkolók egy külön helyiségben tartózkodnak. Elmondta, hogy a munkáltató számításai szerint szombaton ismét tíz fő körülire bővül a sztrájkolók létszáma, mivel ebben az időszakban teljesítenek szolgálatot azok, akik a munkabeszüntetés kezdetén is sztrájkoltak. Közéjük tartozik Metes György, az MLSZSZ elnöke is. Péterffy Gábor hangsúlyozta, hogy a sztrájkolók számának várható növekedése ellenére sem lesz fennakadás a légi forgalomban.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét