Jónás, Renátó
5 °C
18 °C

Grespik: ki van herélve az ügy

Magyar Hírlap
2002.01.24. 06:52
Grespik László a Magyar Hírlapnak beszámolt arról, hogy felfüggesztését követően a fontos ügyekben helyettese írhat csak alá. Csütörtökön például vizsgáztat Grespik László, azaz olyan külföldieket "feleltet" magyar állampolgársági ismeretekből, akik fel szeretnék venni a magyar állampolgárságot. Hátralévő idejében a parkolási rendszer felülvizsgálatát szeretné mindenképpen befejezni. Grespik korábban túl magasnak tartotta a parkolási díjakat. Nem két hét alatt, az ellene indított fegyelmi vizsgálat közben szeretne pontot tenni ennek az ügynek a végére, hiszen biztos benne, hogy Pintér Sándor jogszerűtlenül függesztette fel hivatalából, nem tett ő semmi rosszat.

Azóta, hogy szombaton, déli tizenkettő előtt öt perccel Csurka István, a MIÉP elnöke bejelentette, hogy a párt képviselőjelöltként indítja a választáson, neki szabad politikai nyilatkozatot tennie - vélekedett a napilapnak Grespik. A törvény ugyanis nem köti ki, hogy csak a hivatalos bejelentést követően, vagyis az Országos Választási Bizottság hitelesítése után kezdhetne politizálni a köztisztviselő. Vagyis "ki van herélve az ügy" - vélekedik a hivatalvezető.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?