Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Logóra vár az új bulvárlap

MTI
2002.01.31. 18:41
Sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom azt a hírt, hogy a Ringier AG bérbe adta volna a tulajdonát képező Mai Nap logóját annak a társaságnak, amelyik új bulvárlapot akar megjelentetni - közölte az MTI érdeklődésére csütörtökön Kovács Tibor, a Ringier AG humánpolitikai igazgatója. Az érdekelt felek tárgyalnak egymással, de szerződéskötésről nincs szó a dolgok jelenlegi állásánál - tette hozzá Kovács Tibor.

Sajtóértesülések szerint az új bulvárlapot a Som-Média Rt. tervezi megjelentetni, kiadását pedig egy meg nem nevezett amerikai cég finanszírozza. Kezdetben Napi Lap címmel akarták megjelentetni az új bulvárújságot. Később tárgyalások kezdődtek arról, hogy a napilappiacon már korábban bejáratott Mai Nap címen kerülhessen ki a nyomdából az újság. Kiszivárgott hírek szerint az új lap főszerkesztője Murányi Marcell lesz, szerkesztőnek pedig sikerült megnyerni Takács T. Lászlót, a Színes Mai Lap szerkesztőjét.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?