Ödön
1 °C
11 °C

Torgyán: A kisgazda árulók hiába várják a júdáspénzt

MTI
2002.01.31. 19:45
A Független Kisgazdapárt árulói hiába várják a júdáspénzt ezüst dénárokban, csak hamis bankókat vagy még azokat sem kapnak - jelentette ki a párt elnöke és miniszterelnök-jelöltje Pécsett, a hét baranyai egyéni országgyűlési képviselőjelöltet bemutató csütörtök esti megyei kampánynyitón. Torgyán József közéjük sorolta a "szellemi környezetszennyező minisztert is, aki ideiglenesen állomásozik a Fidesz országos listájának tizenötödik helyén, miként a Fidesz is csak ideiglenesen állomásozik a jobboldalon".

A pártelnök, miniszterelnök-jelölt a fórumot megelőző sajtótájékoztatóján pártjának legfőbb célját abban jelölte meg, hogy 2002-ben megerősödve olyan politikát alakítson ki illetve folytasson, melynek eredményeként 2006-ban vezető kormánypárttá lesz. A választásokat követő hatvan napon belül a párt országos választmánya titkos szavazással új elnököt választ, és készséggel venné, ha bárki vállalná vele szemben a megmérettetést - mondta az elnök. Az FKGP mind a 176 egyéni választókerületben országgyűlési képviselőjelöltet állít, s a párt minden támadás ellenére, az árulóktól megtisztulva látványosan erősödik - jelentette ki a pártelnök, miniszterelnök-jelölt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?