Ivó, Milán
EUR 383,35 Ft
USD 366,26 Ft
6 °C
26 °C

Torgyán: A kisgazda árulók hiába várják a júdáspénzt

MTI
2002.01.31. 19:45
A Független Kisgazdapárt árulói hiába várják a júdáspénzt ezüst dénárokban, csak hamis bankókat vagy még azokat sem kapnak - jelentette ki a párt elnöke és miniszterelnök-jelöltje Pécsett, a hét baranyai egyéni országgyűlési képviselőjelöltet bemutató csütörtök esti megyei kampánynyitón. Torgyán József közéjük sorolta a "szellemi környezetszennyező minisztert is, aki ideiglenesen állomásozik a Fidesz országos listájának tizenötödik helyén, miként a Fidesz is csak ideiglenesen állomásozik a jobboldalon".

A pártelnök, miniszterelnök-jelölt a fórumot megelőző sajtótájékoztatóján pártjának legfőbb célját abban jelölte meg, hogy 2002-ben megerősödve olyan politikát alakítson ki illetve folytasson, melynek eredményeként 2006-ban vezető kormánypárttá lesz. A választásokat követő hatvan napon belül a párt országos választmánya titkos szavazással új elnököt választ, és készséggel venné, ha bárki vállalná vele szemben a megmérettetést - mondta az elnök. Az FKGP mind a 176 egyéni választókerületben országgyűlési képviselőjelöltet állít, s a párt minden támadás ellenére, az árulóktól megtisztulva látványosan erősödik - jelentette ki a pártelnök, miniszterelnök-jelölt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek