Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Nem fogtak el al-Kaida terroristát Budapesten

MTI
2002.02.03. 16:52
Nem volt olyan akció Budapesten, amelyben elfogták volna az al-Kaida terrorszervezet tagját - cáfolta Garamvölgyi László, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs igazgatója az MTI-nek azokat az információkat, amelyek a vasárnapi lapokban jelentek meg. Garamvölgyi László elmondta: ha lett is volna ilyen akció arról nem nyilatkozna a rendőrség, mivel az államtitoknak minősül. A Vasárnapi Blikk, és a Színes Mai Lap is arról számol be, hogy január 24.-én a Józsefvárosban kommandósok négy arab férfit fogtak el.

Híresztelések szerint az elfogottak közül az egyik kapcsolatban áll az al-Kaida terrorszervezettel. Az arabok egy alapítvány működtettek, amely pénzt utalt át a New York-i terrortámadást finanszírozó cégeknek. Az akciót lapértesülés szerint a Rákóczi úton a Grand Hotel mellett hajtották végre, az ORFK terrorelhárító szolgálatának különlegesen kiképzett munkatársai.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?