Jenő
-2 °C
6 °C

Szűrös tiszteletét tette az evangélikus egyházfőnél

MTI
2002.02.05. 16:10
Szűrös Mátyás országgyűlési képviselő, az Új Baloldal miniszterelnök-jelöltje kedden hivatalában felkereste Szebik Imrét, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspökét - a találkozóról Szűrös Mátyás közleményben tájékoztatta az MTI-t. Ismertetése szerint azért kereste fel Szebik Imrét, hogy a történelmi egyházakat ért politikai támadások légkörében kifejezze tiszteletét és nagyrabecsülését az evangélikus egyház és elnök-püspöke iránt, s a nemzet erkölcsi épülésének és erősítésének javára végzett pótolhatatlan tevékenységéért.

Szűrös Mátyás január 29-én Bölcskei Gusztáv püspöknél, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnökénél tett látogatást. Az MTI információja szerint az Új Baloldal miniszterelnök-jelöltje pénteken Paskai László bíboros, prímás, esztergom-budapesti érseket is felkeresi.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?