Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Pintér: Magyar Bálint hazudik

MTI
2002.02.07. 17:43
A belügyminiszter szerint "aki ebben az ügyben hazudik, az Magyar Bálint". Pintér Sándor ezt szóvivője útján közölte az MTI-vel Magyar Bálint SZDSZ-es ügyvivő csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagálva.

Magyar Bálint élesen támadta a belügyi tárca vezetőjét, aki - állítása szerint - a Clodo-ügy kapcsán a közbiztonságot veszélyeztető kapcsolatait leplezve, sokszorosan hazudott a parlament bizottságai előtt. Magyarországon a rendszerváltás óta soha nem volt olyan súlyos a bizalmatlanság a bűnüldözéssel szemben, mint az elmúlt négy évben - jelentette ki Magyar Bálint szabad demokrata ügyvivő csütörtökön tartott sajtótájékoztatóján Budapesten. - Mintha Magyarország lakóinak egy része Fidesz-igazolvánnyal rendelkezne, amelybe az van beírva: igazságszolgáltatás alól felmentve - fogalmazott a szabad demokrata honatya. - Magyarországnak olyan belügyminisztere van, akinek nincs hitele az emberek előtt - mondta.