Aliz
6 °C
14 °C

Lázár János lehet Rapcsák utóda

MTI
2002.02.11. 14:15
Rapcsák András hódmezővásárhelyi polgármester, fideszes országgyűlési képviselő utódjául - utóbbi tisztségére - tanácsadóját, Lázár Jánost jelöli a Fidesz - Magyar Polgári Párt; a jelöltet támogatja a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség (MKDSZ), valamint az Egységes Hódmezővásárhelyért Egyesület nevű civil szervezet. Hamvas Ödön, az MKDSZ hódmezővásárhelyi elnöke elmondta: a február 3-án váratlanul elhunyt politikus a jelöltet tudatosan készítette föl arra, hogy egyszer majd átvegye tőle a stafétabotot. Szűcs Gábor, a Fidesz helyi szóvivője hangsúlyozta, hogy pártjának Lázár János jelölésére vonatkozó döntése egybecseng a városi közhangulattal.

Lázár János a sajtótájékoztatón legfontosabb feladatául jelölte meg a folyamatosságot, annak a városépítő, városfejlesztő munkának a folytatását, amelyet Rapcsák András tizenkét évvel ezelőtt elkezdett. Hódmezővásárhelynek Rapcsák András által kijelölt irányba kell továbbra is haladnia, hiszen ez az út hozta meg a város számára a hazai és nemzetközi elismerést, a polgároknak pedig az életminőség jelentős javulását - fogalmazott a képviselőjelölt. Lázár János 1975-ben született, jogász, a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatalban 1997 óta dolgozik, utóbb Rapcsák András politikai tanácsadójaként.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?