Jónás, Renátó
5 °C
18 °C

Ajánlócédula-vásárlással gyanúsítják egy SZDSZ-es jelölt fiát

MTI
2002.02.12. 20:29
Az SZDSZ nevében sem Nógrád megyében, sem másutt senki nem ajánlott pénzt kopogtatócéduláért - jelentette ki Gusztos Péter kedden.

Az SZDSZ Nógrád megyei elnöke, országos ügyvivője annak kapcsán mondta ezt az MTI kérdésére válaszolva, hogy a rendőrség őrizetbe vette a széchenyi választókerület SZDSZ-es képviselőjelöltjének fiát, s azzal gyanúsítja, hogy pénzért vásárolt ajánlószelvényeket édesapja számára, többek között Sóshartyánban.
A szabad demokrata politikus bízik abban, hogy korrekt, törvényes eljárásban és rövid idő alatt kiderül az igazság.
Mindazonáltal közölte: ha bebizonyosodik, hogy valóban megtörtént, amivel a képviselőjelölt fiát gyanúsítják, akkor Szabad Demokraták Szövetsége levonja a megfelelő politikai konzekvenciát, ami akár a jelölt visszaléptetése is lehet. - Az SZDSZ nem tud, nem akar, és nem is fog olyan képviselőkkel együttműködni, akik törvénytelen eszközökkel kampányolnak - szögezte le.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?