Aliz
6 °C
14 °C

Kövér: a bolsevik generációnak nincs több dobása

MTI
2002.02.13. 17:24
Kövér László megítélése szerint "ez a választás lesz a rendszerváltás befejezése". A Fidesz - Magyar Polgári Párt ügyvezető alelnöke szerdai veszprémi sajtótájékoztatóján úgy vélte: ha a polgári koalíció megkapja a felhatalmazást a munkája folytatásához, "akkor végérvényesen feloldódnak azok a félelmek, amelyeket az emberek így fogalmaznak meg: mi lesz akkor, ha ezek, mármint a kommunisták visszajönnek".
- Konszolidáció akkor lesz az országban, ha valamennyien elfogynak azon az oldalon, akiknek nincs helyük a demokratikus közéletben, kezdve Keleti Györggyel, folytatva Horn Gyulával, s befejezve Kovács Lászlóval, Lendvai Ildikóval és Medgyessy Péterrel - jelentette ki Kövér László.

A Fidesz ügyvezető alelnöke szerint a polgári erők ellenfelei szempontjából "küzdelem folyik életre-halálra", "ugyanis annak a bolsevik generációnak, amelyiknek már nincs több dobása, ez a harc lesz a végső". - Ha veszítenek, akkor a Kovács László-, Horn Gyula-, Nagy Sándor-féle csapat oda kerül egyszer, s mindenkorra a történelem rossz emlékei közé - jelentette ki Kövér László.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?