Ivó, Milán
EUR 383,37 Ft
USD 366,08 Ft
6 °C
26 °C

Csalók gyűjtenek ajánlási szelvényeket Tarlósnak

MTI
2002.02.15. 14:32
Csalók gyűjtenek ajánlási szelvényeket Óbudán - nyilatkozta Tarlós István pénteken. A Fidesz-MDF közös országgyűlési képviselőjelöltjeként induló polgármester elmondta, lakossági bejelentésből arról értesült, hogy ismeretlenek, az önkormányzatra hivatkozva, ajánlószelvényeket próbálnak gyűjteni részére.

Tarlós István kifejtette, az ajánlási szelvényeit már február 11-én leadta a kerületi választási irodánál, ahol regisztrálták jelentkezését. Ezért neki már nem gyűjtenek ajánlási szelvényeket, de ha kap ilyeneket, akkor azokat köszönettel elfogadja. Megemlítette, hogy az általa megbízottak aláírt meghatalmazással gyűjtötték részére az ajánlásokat.

A polgármester közölte, szeretné megóvni az óbudai választókat a félrevezetéstől és a félreértésektől, ezért arra kéri őket, hogy ne fogadják a nyilvánvalóan rosszhiszemű jelentkezőket.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek