Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Csalók gyűjtenek ajánlási szelvényeket Tarlósnak

MTI
2002.02.15. 14:32
Csalók gyűjtenek ajánlási szelvényeket Óbudán - nyilatkozta Tarlós István pénteken. A Fidesz-MDF közös országgyűlési képviselőjelöltjeként induló polgármester elmondta, lakossági bejelentésből arról értesült, hogy ismeretlenek, az önkormányzatra hivatkozva, ajánlószelvényeket próbálnak gyűjteni részére.

Tarlós István kifejtette, az ajánlási szelvényeit már február 11-én leadta a kerületi választási irodánál, ahol regisztrálták jelentkezését. Ezért neki már nem gyűjtenek ajánlási szelvényeket, de ha kap ilyeneket, akkor azokat köszönettel elfogadja. Megemlítette, hogy az általa megbízottak aláírt meghatalmazással gyűjtötték részére az ajánlásokat.

A polgármester közölte, szeretné megóvni az óbudai választókat a félrevezetéstől és a félreértésektől, ezért arra kéri őket, hogy ne fogadják a nyilvánvalóan rosszhiszemű jelentkezőket.